Uutiset

An image which relates to the article's content

Tapaa eniten voittoja saanut Lotto24:n jäsen


Tervehdi Leifiä Tanskasta. Leif voitti viimeksi £20 Casanovalotossa. Leif on viime aikoina voittanut myös Kotoisalotossa £250 ja hän tykkää pelata Farmarilottoa ja Tulivuorilottoa. Hän on voittanut kokonaiset seitsemän kertaa pelatessaan lottoa sivuillamme ja on eniten voittoja saanut Lotto24:n jäsen. Sydämelliset onnittelut Leifille ja onnea teille kaikille muille!

(30/06-15)
An image which relates to the article's content

Ryöstöpalapeli


Lotto24 esittelee innostuneena uuden palapelin nimeltä ”Ryöstöpalapeli”. Pelin tavoitteena on ratkaista viikottainen palapeli mahdollisimman nopeasti. Vaikeusaste nousee aina kun palapeli on ratkaistu kahden minuutin aikana. Oletko sinä seuraava Ryöstöpalapelin voittaja?

An image which relates to the article's content

Uusi raaputuspeli


Meillä on ilo esitellä Lotto24:n uusi ja jännittävä peli…Viidakko-raaputuspeli! Se on Lotto24:n ensimmäinen raaputuspeli ja siitä on jo hyvää vauhtia tulossa yksi suosituimmista peleistämme. Viidakko-raaputuspelissä sinulla on mahdollisuus voittaa sikakolikoita, lottopelejä, raaputuspelejä ja paljon muuta!

An image which relates to the article's content

Valitse ja osta oma lahjasi tai palkintosi Lotto24:ltä uusilla sikakolikoilla!


Esittelemme tyytyväisinä Lotto24:n oman valuutan, ”sikakolikot”! Meillä on oma online- putiikki, jossa voit tehdä ostoksia sikakolikoilla. Sinulla on mahdollisuus saada kolikoita joka päivä ja käyttää ne uudessa Lotto24:n putiikissa. Voit näin valita lahjasi tai ostaa mitä mieli tekee. Mikä upea konsepti!

(30/06-15)
An image which relates to the article's content

Voitto: 85,194,28 tanskan kruunua ilmaista lottoa pelaamalla


Anne, Hasselagerista Tanskasta, ehti pelata lottoa eräänä tavallisena sunnuntaipäivänä ainoastaan kaksi minuuttia, kunnes hänen tietokoneen näytölle ilmestyi uutinen jackpot-voitosta. "Olin jo melkein antanut periksi muutaman pelin jälkeen ja tämä siitä huolimatta, että olin jo voittanut Lotto24:llä aikaisemmin 11.111 tanskankruunua. Täytyy myöntää, että jackpot-voiton ajoitus osui kohdalleen, koska elän tällä hetkellä opintotuen varassa." Sörenille voitto ei tullut ensimmäistä kertaa. "En voittanut ensimmäistä kertaa, koska olen pelannut jo vuodesta 2001." kertoo Sören Tanskan Vanlosesta. "Olin erittäin kiitollinen, kun minulle valkeni, että olen voittanut. Jackpot on ainoa peli, jossa olen voittanut jotain merkittävää ja mielestäni pelaaminen on rentouttavaa työpäivän jälkeen -etenkin jos tulee voittoja!!"

(20/03-15)
An image which relates to the article's content

Rakastan lottoa


Onnittelut Tanskan Nyborgista kotoisin olevalle Erik Jakobsenille. Hän voitti 3.000 DKK:a Farmarilotossa. Hyvää työtä Erik! Toivotamme teille kaikille onnea jatkossa Pelit24:llä!

(12/11-14)
An image which relates to the article's content

Ylpeänä esittelemme ensimmäisen Lotto24.dk:n mainoksen


Ylpeänä esittelemme ensimmäisen Lotto24.dk:n mainoksen. Koska olemme osa merkittävää kansallista mainoskampanjaa, kaikki tanskalaiset tietävät nyt mistä löytyy halvin (ilmainen) ja helpoin tapa voittaa käteistä ja palkintoja verovapaana. Toivottavasti pidät mainoksestamme ja otamme mielellämme palautetta siitä vastaan. Toivotamme teille kaikille onnea peleissä! Ystävällisin terveisin, Lotto24.dk.

asset
Verified by VISA MasterCard SecureCode VISA MasterCard